Работещи майки в отлична форма на 40

Трениращи жени на 40 годишна възраст
  • От постоянни болки в гърба към завиден атлетизъм.
  • Кондиционни тренировки преди и след раждане.

Анастасия и Илиана са постоянни, стриктни и позитивни и с тях се работи лесно и успешно.

Анастасия е на 39 години, работеща жена и майка на 2 деца. Години наред е живеела с постоянни болки в гърба и е била решена да намери система за правилно трениране и хранене, които да ѝ позволят да живее спокойно и в отлично здраве.

От постоянни болки в гърба към завиден атлетизъм

Преди 2 години Анастасия откри SPIDER SPORT и веднага започна да тренира. След първоначалната физиологична оценка забелязахме сколиоза и силно скъсени мускули на гърба, пояса, ахилесите и прасците.

След няколко месеца прилагане на кондиционния ни комплекс и правилно дозиране на натоварването, сколиозата спря да предизвиква болки и можехме пълноценно да използваме високо-интензивните тренировки. Постоянни бяхме и в стречинга на цялото тяло и особено на скъсените ахилеси и предизвиканите от сколиозата скъсявания на мускули в гърба и пояса.

С помощта на Високо-Мазнинно Ниско-Въглехидратно хранене и силови тренировки, Анастасия натрупа  добро здраве и плътна костна система, което в наши дни е рядкост при жени над 35 години. Мазнините в тялото ѝ паднаха до перфектните 11% за жена.

Резултати


Кондиционни тренировки преди и след раждане

Илиана е на 39 години, майка е на 2 деца и работи от вкъщи. По време на втората си бременност тренира в SPIDER SPORT с цел укрепване и поддържане на тялото здраво с напредване на бременността и промените, които я съпътстват.

Няколко месеца след второто раждане, с Илиана започнахме по-сериозни силови тренировки. Целта бе да намали мазнините и да добие атлетично тяло. За по-малко от 3 години мазнините в тялото ѝ паднаха до 11%, което е идеален процент за атлет, и особено за майка на 2 деца с професия извън спорта.

Резултати

  • Мазнини: от 20% на 11%.
  • Активно тегло: 43 кг запазено при свалянето на мазнините.
  • Общо тегло: от 54 кг на 48 кг, като е свалила е само мазнини.
  • Клек: от 20 кг до 65 кг за серии от 5 повторения.
  • Странична преса: от 6 кг до 13 кг за 4 серии.
  • Напади: от 20 кг до 55 кг за 2 серии.
  • Мъртва тяга: от 30 кг до 60 кг за серии.

Leave a Reply