Екип от треньори

Екипът на SPIDER SPORT е съставен от най-добрите в България кондиционни треньори. Той включва млади хора, за които спортът и грижата за здравето са начин на живот. Благодарение на уникалната тренировъчна система Milko-Do, разработена от Милко Георгиев, клубът е водещ в областта на физическата подготовка и на световно ниво.

Милко Георгиев

Милко Георгиев

Милко Георгиев е създател на системите за трениране и хранене на спортен клуб SPIDER SPORT. Роден е през 1976 година и се занимава със спорт от 6 годишен. Тренирал е таекуондо – медалист на Републиканско първенство, волейбол, хокей, футбол, тичане, колоездене. Завършва Технически университет като инженер по “Информационни технологии” и прави втора магистратура по “Спорт, Фитнес, Здраве” в НСА. Говори английски и руски език.

Милко показва релефа си Милко има над 15 години опит като личен треньор и треньор на групи. Систематизира опита и знанията си и успешно ги прилага в работата като личен треньор и в обучението на треньори в Академията на SPIDER SPORT.

Експерт е по Високо-Мазнинно – Ниско-Въглехидратно хранене, като той кръщава и дефинира този вид хранене в България през 2005 година. Предава знанието и опита си за пълноценно хранене в над 40 телевизионни участия, лекции и семинари, втч на международни конференции.

Сред клиентите му са световни и републикански състезатели, успешни хора от всякакви професии.

Има холистичен възглед към физическото и духовно съществуване, който е превърнал в система за отлично здраве. Напълно естествено, целогодишно поддържа мазнините в тялото си под 6%.

Ангел Стоянов

Ангел е роден през 1985 година. На 10 годишна възраст започва да спортува, като на 14 вече професионално се занимава с баскетбол. Пет години е играл в баскетболен клуб „БУБА” и има две пети места в републиканското първенство. С отбора на 35-то СОУ има няколко спечелени турнира и няколко пъти е избиран за най-полезен играч. Рекордьор е на 330 и 990 метра в 35 СОУ. Завършва здравната специалност Кинезитерапия в НСА. Говори немски език.

Повечето от клиентите на Ангел имат здравословни проблеми, най-често гръбначно изкривяване сколиоза. При тях резултатите идват по-бавно, но са безценни – подобрява се стойката, изчезват или намаляват болките в гърба и крайниците.

Ангел развива спортните си интереси, играейки баскетбол и спортувайки на открито.

Димитър Агонцев

Митко е роден през 1975 година. Първата му тренировка е на 11 годишна възраст по лека атлетика. На 14 открива бойните спортове и започва тренировки по карате шотокан, за кратко достига син колан. След това се захваща с плуване, тренира 4 години, като става и воден спасител. След казармата започва да тренира с тежести и упражнения със собствено тегло, на лост и успоредка. По това време се захваща и със зимни спортове, от 2005 г. е ски, а от 2009 и сноуборд учител. Екстремните усещания го отвеждат до СК “Вертикален свят”, където е част от екипа в бънджи секцията.

Митко харесва еднакво много всички спортове, с които се занимава и казва, че кондиционното трениране с тежести му помага във всеки един от тях. Привлича го любовта към движението и начина, по който спорта изгражда духа и тялото.

Идва в SPIDER SPORT още през 2005 година и след 3 годишно отсъствие, отново е в екипа на клуба и се радва, че около него отново има хора, с който споделя еднакви възгледи за спорта и здравето.

Митко е завършил НСА “Васил Левски” със специалност Плуване.

Велислава Желязкова

Вили е родена през 1979 година. Спортувала е художествена гимнастика от 5 до 13 годишна възраст, като е участвала в състезания. През 2005 г. завършва УАСГ със специалност ПГС.

През 2010 г. Вили става клиент на SPIDER SPORT и след година на сериозни тренировки и резултати открива, че професията личен треньор я привлича и тя й се отдава като професионалното й развитие е стремглаво и задълбочено.

Интересите на Вили са в областта на правилното хранене и двигателна култура, с акцент към рехабилитацията. Изучава биохимия и физиология.

Валентин Велчев

Валентин Велчев е роден през 1984 г. Тренирал е баскетбол и волейбол. Има трето място от републиканско първенство по баскетбол за кадети. Завършил е НСА със специалности Треньор по баскетбол и Учител по физическо възпитание. Говори немски език.

От 2013 г. е треньор в SPIDER SPORT със специалност Общо кондициониране.

След завръщането си от Германия, където работи като масажист, намира реализация в SPIDER SPORT. Интересува се и от кинезитерапия и правилна двигателна култура.

Димитър Гайдов

Димитър Гайдов е роден през 1986 г. Завършил е Маркетинг и мениджмънт. Занимавал се е със застраховане, продажби, продуктово развиване, маркетинг и мениджмънт. Говори английски език.

От 2002 г. се занимава с професионален спорт. Участвал е в множество състезания по downhill колоездене и е многократен Републикански и Балкански шампион.

Като управител Димитър работи за подобряването на услугата личен треньор, развиването на фитнес ваканции и популяризирането на SPIDER SPORT системата за хранене и трениране чрез франчайз.

Стефан Стойчев

Стефан Стойчев е роден през 1990 г. Участвал e в турнири по волейбол и тенис на маса. Като дете има вице-републиканска титла на тенис на маса и две трети места. Завършва “Транспортно строителство” във ВТУ “Тодор Каблешков” – София. Говори английски език.

От началото на 2014 г. е треньор в SPIDER SPORT със специалности Общо кондициониране, Обща рехабилитация, Рехабилитация на гръбначни изкривявания, Стречинг.

Вниманието му е насочено към по-подробно изучаване на проблемите с опорно-двигателния апарат при деца и възрастни. Занимава се с тенис и волейбол.

Leave a Reply