Любимият ми клуб, където съм сред приятели!

Искра изпълнява мъртва тяга

Искра тренира в SPIDER SPORT вече 5 години. Като резултат тя свали 7% мазнини, стана много силна на целия комплекс от тренировъчни движения и разви атлетически качества като координация, гъвкавост и експлозивност. Също така Искра посещава всички наши фитнес ваканции, стречинг класовете, както и състоящите се през лятото в парка Boot Camp тренировки. На фитнес ваканциите затвърждава уменията си за трениране със свободни тежести, като работи ежедневно с пудовки на плажа и се наслаждава на преходите, позитивната атмосфера и оптимизираното меню, съставено според принципите на Високо-Мазнинно Ниско-Въглехидратно Хранене. Най-ценни за Искра са възможностите да почерпи лично от знанието и опита на Милко Георгиев и екипа на SPIDER SPORT.

Когато дойде в залата, може да се каже, че започнахме от нулата, което е характерно за хората работещи в офис с години. С постоянство в тренировките и спазване на ВМ-НВХ постигнахме днешните резултати. Ето и някои от упражненията, които правим:

Голямо постижение е, че Искра може вече да прави набиране, както и добър брой лицеви опори с перфектна техника.

С тренировките в SPIDER SPORT и правилния хранителен режим Искра се чувства изключително тонизирана, в перфектно здраве и продължава да подобрява резултатите си.

Ето какво казва и тя:

“Тук разбрах колко силно и здраво е човешкото тяло стига да се полагат усилия в правилната насока. Часовете прекарани в залата ме освобождават от стреса и зареждат с енергия. Моята лична треньорка, Жени, и SPIDER SPORT, ме научиха как да се храня правилно и да постигна желаните резултати с постоянство и дисциплина. Тренировката в SPIDER SPORT е терапия не само за тялото, но и за духа. С голямо удоволствие участвам и във фитнес ваканциите на море или планина, организирани от клуба, където сред природата и в приятната компания на активни хора, посрещам нови предизвикателства и се забавлявам.

SPIDER SPORT е любимият ми клуб, където съм сред приятели!”

Leave a Reply