Правилни и постепенни резултати

Стойко Стойков тренира с пудовка
  • Свалил 15 кг за 9 месеца и запазил активното си тегло.
  • Какво е мнението ти за методиката на тренировки в SPIDER SPORT ?
  • Какво за теб отличава SPIDER SPORT от другите фитнес зали?
  • Защо избра да тренираш с личен треньор?
  • Какви промени и резултати последваха от тренировките ти в SPIDER SPORT ?

Стойко Стойков тренира в SPIDER SPORT от януари 2010, като преди това дълги години е бил занемарил физическата си дейност. Както всички наши клиенти той тренира със свободни тежести, от които най-любими са му пудовките.

Свалил 15 кг за 9 месеца и запазил активното си тегло

Той и неговата приятелка Велина се стараят да се влагат максимално във всяка тренировка и внимават каква храна слагат на масата си. За 9 месеца Стойко постепенно успя да намали теглото си с 15 кг от 103 на 88 кг. Процентът на подкожните му мазнини падна над два пъти от 23% на 10%, докато активното тегло се е запазило на 79 кг, което е резултат от правилното ВМ-НВ хранене и тренирането с тежести.

Вече му се случва познати да го подминават на улицата, защото са го виждали последно преди години, а сега той е много различен на външен вид. Всички се удивляват, че техният стар познат ходи в залата и тренира с кеф. Наистина огромна промяна спрямо предишния му начин на живот.

С какво се занимаваш?

– Стратегическо планиране и бизнес развитие – консултантски услуги. Работа свързана със седене на едно място  – минимум 9 часа на ден.

Как взе решение да започнеш тренировки в SPIDER SPORT ?

– Решението беше взето на “семеен съвет” в навечерието на нова година. Двамата с годеницата ми решихме, че е крайно време да вземем мерки срещу застоялия си начин на живот.

Какви са целите ти?

– Целите ми от самото начало са да сваля излишните килограми и да подобря физическото си състояние.

Спортувал ли си преди да започнеш тренировки в SPIDER SPORT ?

– Спортувал съм като ученик – баскетбол, фитнес, кикбокс. Бях спрял да тренирам за повече от 10 години.

Какво е мнението ти за методиката на тренировки в SPIDER SPORT ?

– Концепцията на Спайдър ми допадна много – винаги съм предпочитал тренировки със собствено тегло и свободни тежести. Според мен това е най-добрия начин за постигане на устойчиви резултати.

Какво за теб отличава SPIDER SPORT от другите фитнес зали?

– Спокойна обстановка – малко на брой трениращи, които създават приятна атмосфера в залата. Личният треньор като фактор и личното отношение към всеки един клиент.

Как се чувстваш след тренировка в SPIDER SPORT ?

– Приятно изморен и зареден с енергия и положителни емоции. Тренировката ме отпуска от напрежението през деня и повлиява положително на настроението ми.

Защо избра да тренираш с личен треньор?

– Работата с личен треньор има много положителни страни – той е човекът, който изготвя тренировъчния режим спрямо нуждите на всеки клиент и следи за правилното изпълнение на движенията. Самото присъствие на треньора помага много за концентрацията на клиента. Освен това е винаги насреща за консултации относно начина на хранене, което е неразделна част от политиката на клуба.

Какви промени и резултати последваха от тренировките ти в SPIDER SPORT ?

– Свалих доста излишно тегло в първите 3-4 месеца. След това свалянето на килограми стана по-плавно. Радвам се на факта, че успях да сваля 15 килограма от началото на годината с тренировки и правилно хранене. По мое мнение това са едни добри и дълготрайни резултати. Освен това тренировките и подобреното физическо състояние помогнаха много и в работата ми – сега съм по-енергичен и концентриран от преди.

Leave a Reply