Напредване и нови цели

Петър Дучев прави движението Milko Push-Pull
  • Всекидневните тренировки налагат различна методика.
  • Постигане на функционална хипертрофия.

Петър Дучев тренира в SPIDER SPORT от близо 2 години. От 3 месеца с Петър тренираме 5 пъти седмично. Непрестанното нарастване на силовите му постижения го пристрасти към тренировките. Той е един от най-редовните клиенти на студиото и когато пропусне тренировка, поради неизбежен ангажимент в работата, наваксва с тренировка в събота.

Всекидневните тренировки налагат различна методика

За да се избегне физическо претоварване и това на нервната система се обръща внимание на обема на тренировките и особено на възстановяването след тях. Нужна е постоянна хидрация на тялото и дълбоко-тъканен масаж, който прилагаме в SPIDER SPORT.

От началото на годината Пепи свали 4% мазнини в резултат на тежкото трениране. Подобри техника си на клек и напади, което даде възможност за работа с по-големи тежести и

Постигане на функционална хипертрофия

за изграждане на мускулатурата. Благодарение на това Пепи покори 150 кг на мъртва тяга и влезна в Клуб 150 кг Тяга, където е мястото на всеки уважаващ себе си мъж. И най-важното е, че добрата техника гарантира тренировки без травми.

Истинско предизвикателство за Пепи бяха набиранията на висилка и след усилена работа той вече прави 5 повторения. Впечатляващо е постижението му от 5 повторения с 93 кг на Milko Push-Pull, с което е единственият трениращ в залата, който успява да го направи. Разбира се при тази рекордна тежест техниката му се нарушава и той тренира на по-ниска, позволяваща добра техника.

Leave a Reply