Милко Георгиев при Камелия

Милко Георгиев в предаването на Камелия

Едно телевизионно предаване от 2011 година, в което се вижда защо спрях да участвам когато има и други гости. В случая може да видите колко зле ориентирани са представителите на официалната, държавната “наука” за здравето. За сметка на това са със самочувствие на институция, то е ясно.

6 thoughts on “Милко Георгиев при Камелия

 1. Ядосват ме предавания като това, в които отделят толкова много време за говорене на глупости, като тези на “госпожата с изследванията”, а за неща които са наистина важни и от значение време никога няма. Въпреки всичко се надявам заблудите им да не продължават дълго.

 2. Дам, всички интервюта на Милко протичат по един и същи начин. Някакви “авторитети” от медицинските среди се крият зад изследванията си. А дори и не ги знаят, само цитират някаква статистика.
  Милко, другия път им задай въпрос – като хвърлят милиони за статистика, защо светът става все по-болен. Интересни ще са ми отговорите им. Гени, стрес, ама те хората не слушат. Сигурно, ей такива глупости ще слушаме.
  Друго, което ми прави впечетление, всеки път е, че много обичат да изтъкват титлите си.

 3. Здравейте, от скоро разбрах за този сайт и с интерес гледам клиповете и чета статиите. Съвсем в скоро време започвам хранителния си режим, съобразен с препоръките на Милко. (от известно време само частично го спазвам- със закуската – предимно яйца).
  Трудно е да се оборят (специалистите) в дадена област или готвач на известни ресторанти.
  Да си призная аз съм завършил готвач, и никой нищо не е споменал за ползите и вредите от месото… Всичко почива на стари разбирания и е по-лесно да се върви по инерцията, отколкото да се противопоставиш с действия и факти.
  Затова искам да поздравя целия екип и специално Милко, за положените усилия и да продължава в същия дух.

 4. Мишо, благодаря от името на целия SPIDER SPORT!

 5. Здравейте!
  Първо-благодаря на SPIDER SPORT за това, че ме насочиха към правилното хранене и ефикасните методи на трениране.
  Второ- винаги, през целия си съзнателен живот съм имал желанието да се храня предимно с месо, яйца, сирена и т.н. Но ме спираха всички общоприети норми – да се балансира с всички видове храни, да се избягва тлъстото, да не се прекалява с яйцата, да се ядат повече плодове, баница с боза за закуска и други подобни.
  Трето- отскоро се храня според съветите на Милко Георгиев и мога да гарантирам,че никога не съм се чувствал по-добре. А това предполагам означава, че организмът ми функционира добре с ”горивото”, което му подавам и съответно органите и системите в тялото ми работят чудесно. Релефът ми се подобри без особени тренировки, което преди никога не се е случвало.Няма да изпадам в подробности-просто ВМ-НВД режим РАБОТИ! След време ще споделя конкретни резултати във форума.
  Поздрави и продължавайте да отваряте очите на хората.

 6. Здравейте!
  Преди 1-2 седмици случайно попаднах на сайта на Милко Георгиев! По-хубаво нещо не ми се е случвало скоро 🙂 много се радвам, че има хора като теб Милко да хвърлят малко светлина, ако мога така да го нарека над правилния начин на живот. Всички видео материали изгледах с интерес и научих много полезни за мен неща.
  Благодаря,че те има!

Leave a Reply