Милко Георгиев при Гала – 10 мита за храненето

Милко Георгиев при Гала епизод 1

Това предаване с Гала е едно от най-съдържателните, в които имам възможност структурирано да обясня принципите на здравословното хранене ВМ-НВХ. Благодаря на Гала и екипа ѝ за чудесната подготовка и професионализма.

10 thoughts on “Милко Георгиев при Гала – 10 мита за храненето

 1. Това е най-хубавото предаване с Милко. Първо беше достатъчно дълго, за да се кажат повече неща. Иначе преди я има 5 мин, я няма. Второ нямаше кой да го прекъсва безсмислено. Иначе все разни “специалисти” не са съгласни с него, понеже световната медицина не го е одобрила :))
  Чакам с нетърпение пак да иде при Гала.

 2. След предаването разбрах, колко неправилно сме се хранили. Сага разбрах, защо сина ми трупа мазнини. Моето мнение е, че един средно интелигентен човек не би се опитал дори да те опровергае! Браво!

 3. Вегетарианците оцеляват. Организмите им използват частично растителния протеин, използват до някъде растителните мазнини.
  А дали живеят здравословно? Обикновено са бледи, флегматични.
  Колегата ми срещу мен е веган. Яде плодове само и някакъв хляб.
  Изглежда много зле.

 4. Поздравления, Милко!

  Радвам се, че разбрах за този сайт. Отвори ми очите за това как трябва да се храним правилно. Все едно бях на лекции по правилно хранене и си водех записки. Малко скъпо май ще идва правилното хранене…

 5. В месарски магазин, средната цена на месото е 4 лв/кг, което означава бекон, карантия, кости, глава и прочие.

  Неправилното винаги води до добавени задължения.
  Всичко, което е правилно си заслужава.

 6. Поздравления за разумните разяснения на това “мазно” хранене! Много ми хареса! Все още има твърде много хора, които като чуят свинско месо и веднага следват въпроси от рода на: “Луди ли сте, какво ще правите с толкова холестерол, на баща ми така му се повиши, с точно такава диета…”

 7. Приятно съм изненадана от Гала, здравомислеща е и не те прекъсваше. Наистина хубаво предаване се е получило. Браво, Милко!

 8. Милко,
  в такъв случай се оказва че пастетът и каймата са прекрасни. А как да ядем пастет? Без хляб ли?

 9. Божидар,
  да, без хляб. Той е само масов навик, чак поражда подобни въпроси.
  Пастетът е чудесна храна, както и русенското варено, но за съжаление в тях има соя, което ги превръща в лоша храна. За fast food стават, от време на време.

Leave a Reply