Пълна промяна за една година

Диян Чубуров изпълнява ренегатско гребане
  • Подобрена кондиция за любимите спортове
  • Свалени 20 кг мазнини и качени 7 кг активно тегло

Диян Чубуров е компютърен специалист на 24 години и тренира в SPIDER SPORT от една година. В началото Дидо тежеше 102 кг,  от който 72 кг активно тегло, при  близо 30% мазнини.

С две тренировки седмично и създаване на навици за Високо-Мазнинно Ниско-Въглехидратно Хранене, за 1 месец той свали 2% мазнини и тежеше под 100 кг. Това бе само началото, защото мотивиран за по-големи резултати, Дидо започна да тренира три пъти седмично. След 1 година вече е 14% мазнини и активно тегло покачено до 79 кг.

Подобрена кондиция за любимите спортове

Кондицията му значително се увеличи и се наслаждава още повече на практикуваните от него спортове –  планинско колоездене, футбол и танци. Това е резултат от подобрената релативна сила – съотношението между мускулната сила и телесната маса. Овладявайки и следвайки правилния режим на хранене и редовно трениране, тенденцията беше факт и мазните се топят и до днес. След първите 4 месеца Дидо свали до 91 кг при мазнини под 20%, а активната му телесна маса освен, че се беше запазила непокътната, дори бе увеличена с един килограм до 73 кг.

Свалени 20 кг мазнини и качени 7 кг активно тегло

Тренировките продължават и мазнините се топят, а  Дидо става по-силен . Сега, след една година мазнините са се стопили на половина и вече са 14%, а активната телесна маса е 79 кг. В тренировъчните серии Дидо вече кляка с 95 кг щанга, страничната преса е 27 кг и прави четири серии по пет набирания, при положение, че преди година извън възможностите му бе и едно.

2 thoughts on “Пълна промяна за една година

  1. Бих искал съвет относно храненето или точната диета на това момче. Преди година аз също бях с тегло 100+ сега след година тренировки и спазване на някаква хранителна дисциплина съм 78-80кг, но въпреки това не мога да изчистя последните, останали мазнини по корема. Не знам как трябва да се храня правилно, за да изгоря всичко върху плочките. Работата ми е такава, че нямам много движение и заради това ми е много трудно да свалям в последно време. Моля за съвет и малко помощ, ако е възможно.

Leave a Reply