25 свалени килограма с активен режим

Жена свалила 25 кг с ВМ-НВХ режим на хранене прави упражнение напади с щанга
  • Отговорът е ВМ-НВХ хранене в комбинация с кондиционно трениране.
  • 16 кг чисти мазнини по-малко.
  • Значителен напредък в здраве и активност.

Как се свалят 25 килограма за две години без гладуване и с постоянно нарастващ тонус и кондиция? Нещата са доста прости, въпреки че доста хората се опитват да ги усложнят и изкарат прекалено трудни.

Отговорът е ВМ-НВХ хранене в комбинация с кондиционно трениране

Човекът, за когото пиша е Вяра Петрити, която на 40 години реши, че е крайно време да промени външния вид и физическото си състояние.

При първата ѝ тренировка в студиото ни, почти всичко за Вяра бе ново и адски трудно, но тя го приемаше с усмивка и заредена с много хъс. Нападите й бяха изключително трудни дори със собствено тегло, а сегашните резултати говорят сами за себе си: 2 серии напади с 35 кг и много добро техническо изпълнение. Вяра имаше силно изразена лордоза, поради слабия тонус на корема, която вече е в историята заради постоянното трениране на коремните мускули и пояса. Всяко едно упражнение се изпълнява с акцент коремът да е стегнат при извършване на движенията. И тук резултатите са налице: планк над 2 мин и ренегатско гребане със 7,5 кг, което беше невъзможно през първите 8 месеца. Тренировките ставаха все по-интензивни и плътни, което позволи 100 суинга с 24 кг пудовка за по-малко от 8 минути. Силата се вдигна няколко пъти, а издържливостта е на невероятно ниво, за пример ще дам, че малко хора могат да тренират един час без въобще да почиват. Това означава, че почивката е само колкото да стигнеш да следващата щанга, дъмбел, пудовка, кабел.

16 кг чисти мазнини по-малко

Впечатляващи са и свалените 25 кг, като от тях 16 са само от мазнини и останалите са от излишни вода и малко мускулна маса. Редовното пиене на вода и намаляването на въглехидратите води до намаляване на запасите от вода в тялото. Вяра постигна всичко това с доста опростено меню, което включва: салати със зехтин, всякакво месо, яйца, малко плодове и сурови ядки, субпродукти (карантия – дробчета, сърца, бъбреци, воденички) и 3-4 литра вода на ден. Рядко си позволява алкохол.

Значителен напредък в здраве и активност

Повишена сила, издръжливост, подвижност на цялото тяло, свалени излишни килограми без гладуване, повече енергия през целия ден, изчезнали болки в кръста. Това се постигна с 2 тренировки седмично и с 90% от времето правилно хранене.

В началото Вяра имаше кръвно налягане 180/110, а днес то е 130/85. Това е страхотен резултат, който е показателен за това, че здравето е резултат от съзнателни усилия в правилната посока. Всичко стана реалност с постоянство и увереност, както в себе си така и в начина на хранене и трениране. Затова и мотото на SPIDER SPORT е Правилно, Постепенно, Постоянно!

3 thoughts on “25 свалени килограма с активен режим

  1. whoa! Аз съм срещала дамата в студиото. Тренира супер нахъсано. Браво за резултатитеЯ 🙂

  2. Давай Вярааааа!
    Направо ми скри шапката, Вяра!
    Страхотни резултати, постигнати с много труд, хъс и постоянство.

  3. Супер, аз също спортувам и се храня и се храня по същия начин. Радвам се за тази жена!

Leave a Reply