Тренировки и правилно хранене за здраве и самочувствие при подрастващи

Тийнейджърите имат нужда от спорт и реално самочувствие

Както повечето ученици, в забързаното си ежедневие Крис пренебрегва двигателната култура и храненето си, което води до висок процент телесни мазнини, ниско самочувствие и здравословни проблеми. Първата стъпка към по-добро здраве за него идва при случайна среща с треньорите в SPIDER SPORT. Крис разбира, че Високо-Мазнинно Ниско-Въглехидратно Хранене (ВМ-НВХ), в комбинация с правилно трениране, ще му донесат резултати, които са отвъд мечтите му.

Първоначалното измерване на мазнини с калипер показва високите 22%. След хранителна консултация-лекция за основите на ВМ-НВХ, проведена му от Милко Георгиев, Крис започва да следва насоките, като при нужда се допитва и до личния си треньор, който му помага да оптимизира храненето си.

За своя радост, Крис успява бързо да намали този процент до 8%, да покачи активното си тегло и осезаемо да подобри самочувствието си. Успешната атака включваше стриктно ВМ-НВХ и 4 тренировки седмично с личен треньор по системата на SPIDER SPORT.

Ясните резултати от здравословния и активен начин на живот му носят все по-голямо желание за тренировки и правилно хранене. Крис е и по-работоспособен в училище, чувства се пълноценно нахранен и няма нужда от постоянни снаксове, за да поддържа енергията и концентрацията си, без да задрямва в час.

Kris side press

С помощта на треньора си, Крис напредва бързо и в тренирането. Научава се да изпълнява движенията с правилна техника и има чудесни силови резултати. В момента той прави клекове с 65 кг, в сравнение с едва 15 кг в началото на тренировките. Голям напредък се наблюдава и в другите му движения:

Всичко това Крис постигна само за 5 месеца тренировки и прилагане на ВМ-НВХ, което му дава огромно удовлетворение и мотивация да продължи да тренира и да се храни правилно.

Leave a Reply