Милко Георгиев в “Станция Нова” (еп.2)

Милко Георгиев в Станция Нова (Епизод 2)

В предаването Ира Банковска, която твърди, че разбира от готвене, се опита да се пошегува с твърдението ми, че домашен котлон може да развие 700°C и повече. На следващото видео се вижда, че домашният ми котлон е заводски настроен да спре нагряването на 515°C, в противен случай спокойно би достигнал поне 700°C. От ученик знам, че металите излъчват видим, червен цвят над 600°C. Кой друг е учил елементарна Физика?

2 thoughts on “Милко Георгиев в “Станция Нова” (еп.2)

  1. Здравей Милко!
    Искам напълно да се отдам на твоите съвети и начини на хранене, но религията ми не ми позволява да ям свинско месо. Изгледах ти всички участия, но не видях никъде да говориш за другите меса – пилешко, телешко, овче, какво ще кажеш за мазнините от тях?

  2. Здравей Мустафа,
    давам свинското като пример, защото то е най-близко структурно до човешката плът и защото звучи най-скандално 😉 Агнешкото и телешкото също са много ценни. Пилешкото в индустриални условия е по-малоценно, заради краткия живот и натрупването на малко ценни вещества в плътта. Затова слагам пилето на последно място. Ако говорим за дърта, дебела и мазна кокошка – ОК е 🙂

Leave a Reply