Безценно знание за трениране и хранене използвано и в чужбина

Николай Денев на SPIDER GAMES
  • Две дискови хернии от седене пред компютър.
  • Правилно хранене за здраве и атлетизъм.
  • SPIDER SPORT Кондиционна Академия.

Николай Денев е един от първите клиенти на SPIDER SPORT Студио Лозенец. Резултатите на Ники се дължат на постоянството и сериозното му отношение през двете години тренировки. Той е един от най-редовните участници в състезанието SPIDER GAMES, което тества комплексно атлетизма чрез сила, издръжливост и експлозивност. Той стана шампион на коледните игри през 2010, а година по-късно, въпреки тежко падане с мотор и проблеми с ключицата, Ники успя да подобри някои лични рекорди:

Други отлични резултати на Ники са:

Две дискови хернии от седене пред компютър

Поради стари травми, в това число:

  • съмнение за дискова херния в лумбалната област на гръбнака
  • прещипвания на нерви

се наложи натоварването на Ники да бъде по-леко. След ядрено магнитен резонанс се оказа, че Ники е имал две дискови хернии в областта на шийните прешлени, причинени от дългото седене с наведена глава пред компютъра.

Болките в кръста идват от чупен преди години глезен, зараснал неправилно и с ограничена мобилност, довел до промяна в походката на Ники. Това измества центъра на тежестта на тялото и води до болки в кръста и тазобедрената става.

Правилно хранене за здраве и атлетизъм

Ники се храни Високо-Мазнинно Ниско-Въглехидратно, което му позволява да поддържа телесните си мазнини в интервала 6-7% целогодишно и, съчетано с достатъчно голямата му мускулна маса, кара тялото му да изглежда чудесно атлетично.

SPIDER SPORT Кондиционна Академия

От една година Ники живее в Ирландия със семейството си, където продължава да тренира и да се храни по системата на SPIDER SPORT. Той е вдигнал силата си до серия 5 повторения със 180 кг мъртва тяга.

Ники е благодарен на Милко Георгиев и екипа на SPIDER SPORT за безценното знание в областта на храненето и тренирането, които може да прилага навсякъде по света. За разлика от повечето фитнес центрове, които предлагат наем на площ и машини в комбинация с готови менюта и протеинови шейкове, SPIDER SPORT учи своите клиенти как да тренират правилно и как да съставят дневното си меню най-пълноценно спрямо целите и възможностите си.

Николай Денев Powered by SPIDER SPORT

Leave a Reply