Все по-силен с цел отлична форма

Кирил изпълнява Milko Push-Pull
  • Свалени 11 кг мазнини и качени 9 кг активно тегло за 4 месеца.
  • Как взе решение да започнеш тренировки в SPIDER SPORT ?
  • Какво е мнението ти за методиката на тренировки в SPIDER SPORT ?
  • Какво за теб отличава SPIDER SPORT от останалите фитнес зали?
  • Защо избра да тренираш с личен треньор?
  • Какви промени и резултати последваха след идването ти в SPIDER SPORT ?

Кирил Кавърджиков тренира в SPIDER SPORT от 4 месеца и от самото начало бе ясно, че ще постигне бърз напредък, защото стриктно спазваше тренировъчните задачи и веднага след хранителната консултация коригира изцяло своето хранене и започна стриктно да спазва ВМ-НВХ. Резултатите дойдоха бързо и още след първия месец беше намалил мазнините в тялото си с 5 кг, от 24% на 18%, а активното тегло се бе покачило с 3 кг до 63 кг. Всичко това съответно без промяна в общото тегло, което показва кантара.

Ето защо измерването на мазнини с калипер е от изключителна важност, за да може да се установи промяната в съдържанието на тялото, когато кантарът показва едни и същи килограми.

Свалени 11 кг мазнини и качени 9 кг активно тегло за 4 месеца

Кирил постигаше напредък във всички упражнения с тежести, което помогна много в пълната промяна на тялото му. В момента е с 10% мазнини и активно тегло 69 кг, което е с 9 килограма повече мускулна маса. Забележителен е напредъка в упражнения като клек от 20 на 65 кг, ренегатско гребане от 10 на 30 кг, набирания от невъзможност да прави до 5 броя, Milko Push-Pull от 44 на 72 кг.

Значително се подобри и мобилността в ставите му, в следствие на правилната, комплексна тренировка за всички мускулни групи, комбинирана с подходящ стречинг.

С какво се занимаваш?

– Студент съм 4-ти курс в Софийски Университет, специалност “Регионално развитие и политика”. Работя като Customer Service Representative в компанията PartyGaming.

Как взе решение да започнеш тренировки в SPIDER SPORT ?

– Чух за Спайдър от колеги и приятели, поразрових се из интернет, за да събера повече информация. Опитах първо какъв ще е ефектът само, ако следвам хранителния режим ВМ-НВХ, представен в материалите, публикувани от Милко Георгиев. Ефектът беше поразително добър и реших да добавя и тренировки като вече бях твърдо убеден, че системите създадени от Милко са високо професионални и ефективни. Желаех и получавах изваяно тяло с ефективни и добре изразени мускули на базата на здравословно хранене и функционални тренировки.

Спортувал ли си преди да започнеш тренировки в SPIDER SPORT ?

– Да, тренирал съм в различни фитнес зали, но никога с персонален треньор и винаги с уклончиви резултати.

Какво е мнението ти за методиката на тренировки в SPIDER SPORT ?

– Изключително положително, тренировките протичат много стегнато и ефективно.

Какво за теб отличава SPIDER SPORT от останалите фитнес зали?

– В SPIDER SPORT има установена методика на работа, подходът на треньорите, персоналното и наистина професионално отношение към всеки един човек желаещ да постигне резултат.

Как се чувстваш след тренировка в SPIDER SPORT?

– Тонизиран, зареден с енергия. Доволен, че съм се погрижил за себе си.

Защо избра да тренираш с личен треньор?

– Избрах да тренирам с личен треньор, защото преди да започна да тренирам в SPIDER SPORT съм правил много и различни упражнения и въпреки това някои мускулни групи се развиваха слабо. Наличието на специалист, който следи за правилното изпълнение на движенията, тяхната последователност, определя прецизно работните тежести. Всичко това е наистина много важно и безценно. Преди съм пренебрегвал всичко това и професионализмът и отдадеността на треньорите в Спайдър ми показаха и доказаха този огромен плюс.

Какви промени и резултати последваха след идването ти в SPIDER SPORT ?

– Когато започнах да тренирам в SPIDER SPORT бях 79 кг с активно тегло 60 кг и 24% телесни мазнини. Четири месеца по-късно съм 77 кг с активно тегло 69 кг и 10% телесни мазнини. Това е много сериозен резултат, който много ме радва. Чувствам се много добре, ефектът става все по-осезаем. Разбира се, продължавам да тренирам по същия начин.

Leave a Reply