Здравословно храненеКондиционно трениранеРезултатиСваляне на мазнини

Все по-силен с цел отлична форма

Кирил изпълнява Milko Push-Pull

Милко ГеоргиевКирил Кавърджиков тренира в SPIDER SPORT от 4 месеца. Още от самото начало забелязах, че ще постигне бърз напредък, защото стриктно спазваше тренировъчните задачи и веднага след хранителната консултация коригира изцяло своето хранене и започна стриктно да спазва ВМ-НВХ. Резултатите дойдоха бързо и още след първия месец беше намалил мазнините в тялото си с 2 кг, от 15% на 13 %, а активното тегло се бе покачило с 2 кг до 63 кг. Всичко това съответно без промяна в общото тегло, което показва кантара. Ето защо измерването на мазнини с калипер е от изключителна важност, за да може да се установи промяната в съдържанието на тялото, когато кантарът показва едни и същи килограми. Кирил постигаше напредък във всички упражнения, като тази тенденция се е запазила и до днес. В момента Кирил е с 10% мазнини и активно тегло 69 кг, което е с 8 килограма повече мускулна маса. Забележителен е напредъка в упражнения като клек от 20  на 65 кг, ренегатско гребане от 10 на 30 кг, набирания от невъзможност да прави до 5 броя, Milko Push-Pull от 44 на 72 кг.

Друга промяна при Кирил е неговата мобилност в ставите, която се подобри значително, в следствие на правилната, комплексна тренировка за всички мускулни групи, комбинирана с подходящ стречинг.

За напред смятаме да запазим същото темпо на развитие във всички насоки.

С какво се занимаваш, Киро?
– Студент съм 4-ти курс в Софийски Университет, специалност “Регионално развитие и политика”. Работя като Customer Service Representative в компанията PartyGaming.

От кога тренираш в SPIDER SPORT и защо и как взе решение да започнеш тренировки в студиото ни?
– Чух за студиото от колеги и приятели, поразрових се из интернет, за да събера повече информация. Опитах първо какъв ще е ефектът само, ако следвам хранителния режим ВМ-НВХ, представен в материалите, публикувани от Милко Георгиев. Ефектът беше поразително добър и реших да добавя и тренировки като вече бях твърдо убеден, че системите създадени от Милко са високо професионални и ефективни. Желаех и получавах изваяно тяло с ефективни и добре изразени мускули на базата на здравословно хранене и функционални тренировки.

Спортувал ли си преди да започнеш тренировки в SPIDER SPORT ?
– Да, тренирал съм в различни фитнес зали, но никога с персонален инструктор и винаги с уклончиви рзултати.

Какво е мнението ти за методиката на тренировки в SPIDER SPORT ?
– Изключително положително, тренировките протичат много стегнато и ефективно.

Какво за теб отличава SPIDER SPORT от масовите фитнес зали?
– В SPIDER SPORT има установена методика на работа, подходът на треньорите, персоналното и наистина професионално отношение към всеки един човек желаещ да постигне резултат.

Как се чувстваш след тренировка в SPIDER SPORT?
– Тонизиран, зареден с енергия. Доволен, че съм се погрижил за себе си.

Защо избра да тренираш с личен треньор?
– Избрах да тренирам с личен треньор, защото преди да започна да тренирам в SPIDER SPORT съм правил много и различни упражнения и въпреки това някои мускулни групи се развиваха слабо. Наличието на специалист, който следи за правилното изпълнение на движенията, тяхната последователност, определя прецизно работните тежести. Всичко това е наистина много важно и безценно. Преди съм пренебрегвал всичко това и професионализмът и отдадеността на треньорите в SPIDER SPORT ми показаха и доказаха този огромен плюс.

Какви промени и резултати последваха след идването ти в SPIDER SPORT ?
– Когато започнах да тренирам в SPIDER SPORT бях 79 кг с активно тегло около 60 кг и 15% телесни мазнини. Четири месеца по-късно съм 77 кг с активно тегло 69 кг и 10% телесни мазнини. Това е очевиден резултат, който много ме радва. Чувствам се много добре, ефектът става все по-осезаем. Възнамерявам да продължа да тренирам по същия начин.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Отговорете на ANTI-SPAM въпроса.

Кои от градовете са на север от Плевен?

  1.    Бургас
  2.    Русе
  3.    София
  4.    Видин