Млада програмистка с нулев опит в трениранeто постига отлични резултати за 6 месеца

Таня Минева кляка на един крак с лост 12 кг

Таня Минева е на 27 години и работи като програмист. За първи път в живота си започна да спортува след като дойде в SPIDER SPORT. Целите ѝ бяха да свали мазнини и да увеличи своето активно тегло, сила и издръжливост.

Първоначално Таня тежеше 47 кг и имаше 19% мазнини, съответно активното ѝ тегло беше едва 38 кг. Липсваха ѝ сила и силова издръжливост. Нямаше и умения да изпълнява движения с тежести правилно. На скрипеца дърпаше с 25 кг и клякаше с 12 кг. Амбицира се и започва сериозни тренировки първоначално два, а след това три пъти седмично. Постави си цел едно чисто изпълнено набиране и серия клек с щанга натоварена с тежест равна на собственото ѝ тегло.

По-малко от година по-късно, Таня вече прави серия от 5 повторения клек с 48 кг, което е 4 пъти по-голяма от първоначалната тежест. Също така се набира на лост 4 пъти, което е сериозно постижение за момиче. В момента Таня прави Спейдер (ренегатско гребане с вдигане на противоположен крак и ръка) с 15 кг, 10 чисти лицеви опори, клек на един крак с щанга.

Успоредно с тренировките Таня се храни правилно следвайки принципите на Високо-Мазнинно Ниско-Въглехидратно хранене и практическите съвети на екипа на SPIDER SPORT. След първите 6 месеца беше свалила мазнините си до 15% и бе качила 2 кг активно тегло. Отлични резултати в полза на нейната визия, кондиция и най-вече здраве.

За пълноценното развитие на всяка млада жена е важно да е силна, стегната и уверена в способността да постига целите си. С постоянство, отдаденост и доверие в напътствията от личния ѝ треньор резултатите за Таня са налице.

Leave a Reply