Милко Георгиев в “Почивна станция” Nova TV

Милко Георгиев в компанията на затлъстели звезди

Едно от предаванията, в който ме събират с популярни лица, които очевидно имат занемарени и затлъстели тела, но държат да налагат мнението си за здравословното хранене.

5 thoughts on “Милко Георгиев в “Почивна станция” Nova TV

 1. Милко Милкоооо, никога не спори с вегетарианец. Ама никога. Няма по-агресивни от тях 🙂 И никога не могат да отговорят защо са по-полезни растенията 🙂

  Следващия път като вземе Марта да ти хвали супите от праз, й кажи, че основната храна в супите това е хляба. Нали тя или нейното дете не яде чиста супа, а за да се нахрани яде по 3 филии към нея. И аз съм минал по този път, а и всички, които са яли супи или манджи.
  Аз ако имах като твоя корем, щях да го използвам. Казвай им всеки, който ти противоречи, да си премерите коремите. Не може някой, който не може на себе си да помогне, съвети да дава. Като Марта. Уважавам я много като артист, ама да дава съвети за хранене, това е цинично. Ми другият път и Нейков извикайте, дето се беше появил на корицата на списание “Здраве” 🙂
  Марта трябва само да седи, да слуша и да си записва. Точно нейните съвети ще следваме, супа от праз да ядем. Направо се ядосвам на самочувствието на тези хора. Вика, че ходи с 30 кила цимент, пък спори ли спори. Аман от такива самочувствия.

 2. Не знам дали някой попива съвети от Милко, но той със сигурност добре си тренира нервите с тия супи.

 3. Не мога да повярвам, че хората продължават да приемат всичко с такова недоверие. Добре е да се запитат наистина ли имат нужда от “атрактивна храна”? Напоследък забелязвам и друго – голяма част от жените подхождат скептично, докато мъжете сякаш само това са чакали – разрешение да заредят хладилника с пържоли и бира. Което е добре.

 4. Хваща ме яд, като гледам колко закостенели разбирания имат някои хора. Няма какво да им се каже, даже “нервите” не си заслужава да си хаби човек… Марта Вачкова седнала да спори… оффф от яд отивам да си опека малко месце!

 5. Евалата! Тази злобната вегетарианка съм сигурен, че е ужасяващо недохранена (липсват й есенциални хранителни елементи), което е толкова “здравословно”, че няма накъде …

Leave a Reply