Звездна форма в цвят лилав

Ирина Флорин тренира с персонален треньор Милко Георгиев

Мадона е известна, че разчита на отлично квалифицирани персонални треньори, които се грижат за добрата ѝ физическа форма. В българия имаме аналог и това е Ирина Флорин, която дойде в SPIDER SPORT през май 2008. Още от самото начало Ирина показа чудесна физическа култура, което ѝ даде още по-голяма възможност за цялостно и пълноценно трениране. Целта е намаляване на процента мазнини в тялото и подобряване на кондицията. След като мина изцяло на ВМ-НВХ, тя свали 2.5% мазнини още през първия месец. Спазвайки неотлъчно правилното хранене тези резултати продължиха и занапред.

Добри и своевременни резултати

Ирина достигна работни тежести на клек с лост на гърба 45 кг, скрипец с 37 кг, странична преса с 10 кг, ренегатско гребане с 15 кг.

Поради физиологични особености се наложи да променим част от методите на трениране, като ограничихме натоварването на гръбначния стълб.  Разположението на тежестта падна в мускулите от раменния пояс и гръдния кош, като тренировките продължиха без промяна в ефективността. Ирина продължи да сваля мазнини, като процента достигна 15.3%, тялото ѝ видимо се промени и стегна. Общото ѝ тегло намаля, като в същото време активното тегло и енергичността се увеличиха.

Leave a Reply