БременностКондиционно трениранеРезултатиСваляне на мазнини

Страхотна форма 8 месеца след раждане

Лицеви опори изпълнени от жена в постнатален период, месеци след раждане

Мнозина все още мислят, че раждането на деца води до нежелани и необратими последици за добрата форма на жената. Спазването на ВМ-НВХ хранителен режим и подходящи тренировки по време на бременността е ключът към здраве и добра форма след раждането. Разбира се, пропуски в тази посока са обратими с правилно трениране и хранене след раждането.

Даниела Димитрова е на 28 години, майка е на две деца, като второто си дете е родила преди 8 месеца. Три седмици след второто раждане започна да тренира в SPIDER SPORT. За цялата си бременност е качила 20 кг, което говори за около 7-8 излишни килограма. Стартовото ѝ състояние беше тегло 62.5 кг, от които 19% мазнини. Оптималното ниво на мазнините в женското тяло е 11-13%, което е и целта ни с Дани.  Започнахме тренировки 2 пъти седмично, главно със свободни тежести и собствено тегло като понякога ходим да тичаме интервално в парка.

За 8 месеца тренировки Дани свали 3 кг чисти мазнини и в момента е 15% мазнини. Теглото й сега е 58 кг, от които 49 кг са активно тегло – органи, кости и мускули. Чувства се и изглежда по-стегната и по-силна. Продължаваме напред като целта е 12% мазнини и още по-висока кондиция.

One thought on “Страхотна форма 8 месеца след раждане

  1. Да напълно съм съгласна. Аз също трнирах по време на цялата си бременност, но не спазвам специален хранителен режим и качих точно 20 кг – от 57 кг на 77 кг преди раждането. Поспрях се само за месец-два докато трае следоперативния период и възстановяване, тъй като родих със секцио. В момента съм 53 кг, в отлично здраве и състояние. Искам да дам съвет на всички майки, изхвърлете от съзнанието си тази паразитна мисъл, че бременноста ще развали необратимо фигурата ви. Всичко зависи от вас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Отговорете на ANTI-SPAM въпроса.

Кои от градовете са на север от Плевен?

  1.    София
  2.    Русе
  3.    Видин
  4.    Бургас