Страхотна форма 8 месеца след раждане

Лицеви опори изпълнени от жена в постнатален период, месеци след раждане

Мнозина все още мислят, че раждането на деца води до нежелани и необратими последици за добрата форма на жената. Спазването на ВМ-НВХ хранителен режим и подходящи тренировки по време на бременността е ключът към здраве и добра форма след раждането. Разбира се, пропуски в тази посока са обратими с правилно трениране и хранене след раждането.

Даниела Димитрова е на 28 години, майка е на две деца, като второто си дете е родила преди 8 месеца. Три седмици след второто раждане започна да тренира в SPIDER SPORT. За цялата си бременност е качила 20 кг, което говори за около 7-8 излишни килограма. Стартовото ѝ състояние беше тегло 62.5 кг, от които 19% мазнини. Оптималното ниво на мазнините в женското тяло е 11-13%, което е и целта ни с Дани.  Започнахме тренировки 2 пъти седмично, главно със свободни тежести и собствено тегло като понякога ходим да тичаме интервално в парка.

За 8 месеца тренировки Дани свали 3 кг чисти мазнини и в момента е 15% мазнини. Теглото й сега е 58 кг, от които 49 кг са активно тегло – органи, кости и мускули. Чувства се и изглежда по-стегната и по-силна. Продължаваме напред като целта е 12% мазнини и още по-висока кондиция.

Leave a Reply