SPIDER GAMESЗдравословно храненеКондиционно трениранеПълна промянаРезултатиСваляне на мазнини

От пухкаво момченце до атлетичен младеж

Милко ГеоргиевМитко предиДимитър Неделчев започна тренировки в SPIDER SPORT през август 2009 г. с постоянство и упоритост, за която всеки един професионален спортист би му завидял. Заедно с промяната в храненето му към ВМ-НВ той успя да постигне завидни резултати с тялото и уменията си.

Пълна промяна на тялото

 • свалил 11 килограма мазнини от 15 на 4 кг
 • свалил 13 пункта процент мазнини от 18% на 5%
 • 4 пъти по-малка кожна гънка на корема от 28 на 4 мм
 • качил 4 килограма мускули активно тегло от 69 на 73 кг

Силови показатели

Митко следРазвитието на силовите му показатели също са забележителни. Поради лошото физическо състояние и ниската издържливост, започнахме с леки упражнения без тежести, с цел укрепване на опорно-двигателния апарат. Постепенно увеличавахме броя на упражненията в тренировка от 4 на 8 като включихме и такива със свободни тежести.

 • от невъзможност да клекне и да се изправи правилно със собственото си тегло до серия от 5 повторения с 85 кг
 • от 40 кг дърпане на вертикален скрипец до набиране с 27 кг допълнителна тежест
 • от нито една кофичка до серия от 5 повторения с 5 кг
 • 60 суинга с 32 кг пудовка без почивка

Чудесните резултати увлякоха Митко и сега той продължава да се храни правилно и дори увеличи тренировките от 3  на 5 пъти седмично.

Участие в състезанието SPIDER GAMES

Митко взе участие в Коледните SPIDER GAMES 2010 и там постигна 135 кг мъртва тяга, набиране с тежест 25 кг, 14 набирания.

4 thoughts on “От пухкаво момченце до атлетичен младеж

 1. Браво Митко, респект ! Всичките ти показатели са достойни за уважение !
  Success stories винаги са впечатлявали много и са страхотна реклама за вашите услуги ;>
  Градивна критика: “свалил 13 пункта процент мазнини от 18% на 5%” Тука просто си е абсолютна срамота да не поставите наред с видеото и снимката “преди” една снимка “след”, по възможност гол до кръста ;> Ама жива срамота, това са си 5% само ! Митко, желаем те гол, снимай се, не се срамувай 😀

 2. Митко е малко труден със снимките 🙂 а на всичкото отгоре е фотограф, може от това да е 😉 Мария планира следващ материал за него и там вече няма мърдане!

 3. Сложили сте и “след”, браво 🙂 Не е сикс пака, ама ще го преживеем, понеже промяната в лицето на човек е едно от най-пренебрегвано осезаемите неща при една трансформация. Вездесъщите плочки се показват само при ограничен брой ситуации, като аз лично в най-чистия си период развих натурален навик при спорт да си бърша потта на челото с долната част на тениската, повдигайки я нагоре ;> ..позьорче, ко да прайш…

 4. Браво! Поздравленията са както за Димитър, така и за тези, които стоят зад неговите успехи! Споделяйте снимките си преди и след защото по този начин ни давате стимул за това, че и ние ще успеем!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Отговорете на ANTI-SPAM въпроса.

Кои от градовете са на север от Плевен?

 1.    Бургас
 2.    София
 3.    Русе
 4.    Видин