Изготвяне на персонален хранителен режим според кетогенното хранене

Maria Mitova

Персонални менюта

В SPIDER SPORT ви учим да се храните правилно, следвайки принципите на Високо-Мазнинното Ниско-Въглехидратно хранене и сами да управлявате хранителния си режим. Но опитът ни показва, че много хора предпочитат да следват изготвен хранителен план. Някои нямат идеи за ястия и не могат да организират пазаруването си. Други нямат време да приготвят сами храната си. Имаме и случаи, в които хората просто не могат да сметнат количеството храна, което ще ги нахрани пълноценно и ще им позволи да се насладят с мярка на вкусните, сладки удоволствия. Всичко това често затруднява следването на принципите на правилното хранене и саботира постигането на целите ви.

За да ви помогнем да се справите с тези трудности, ви предлагаме персонални менюта според вашите вкусове, начин на живот и калории.

Какво получавате?

 1. Персонално меню за 7 дни, разписано с грамажи за 3 хранения на ден, гарнитури, салати, десерти, питиета. Менюто е много разнообразно и могат да се правят комбинации за цял месец.
 2. Измервания на мазнините и активното ви тегло и изчисляване на необходимия ви калориен прием.
 3. Изчисляване на процентното съотношение на макронутриентите на всяко хранене и на края на всеки ден.
 4. Списък с идеи за закуски, обеди, вечери, ястия, подходящи за работа или по-специални случаи, както и вкусни десерти и снаксове според вашите вкусове.
 5. Рецепти за Високо-Мазнинни Ниско-Въглехидратни  специалитети
 6. Списък за пазаруване, препоръки за марки храни и магазини, за да си набавяте качествени продукти.
 7. Вода – изчисление на необходимото ви количество и препоръка за правилен минерален състав.
 8. Витамини и минерали – препоръки и дози за добавки, които трудно си набавяме от храната.

Изготвянето на менюто отнема 7 работни дни от момента на заплащане и получаването на всички данни. Цените можете да видите тук.

Какви са ползите?

Менюто ви ще бъде изготвено от специалисти с над 15 години опит в храненето и здравето. От постоянната ни комуникация с клиенти виждаме грешките, които допускате, като сте сами – прекаляване с мазнините, консумация на скрити калории, трудно преценяване на количествата и погрешно смятане на пропорцията между мазнини, протеини и въглехидрати.
Персоналното меню е и начин да се убедите, че можете да се храните правилно и разнообразно с точния състав, количество и вкус.

За кого е менюто?

– За всички, които не се справят сами с прилагането на принципите на правилното хранене.
– За хора със забързано ежедневие, които нямат време да измислят и планират храненето си.
– За живущи в чужбина и в провинцията, които нямат възможност да си осигурят постоянно наблюдение от треньорите ни.
– За бременни и жени, които се възстановяват след раждане.
– За деца с гръбначни изкривявания, които имат нужда от пълноценен градивен материал за израстване.
– За хора, които искат бързи и трайни резултати в изчистването на мазнини и изграждането на едно здраво и красиво тяло.
– За възрастни хора.
– За специални случаи на хора с диабет, метаболитен синдром, множествена склероза, проблеми с щитовидната жлеза и други социално значими болести, които се влияят благоприятно от Високо-Мазнинно Ниско-Въглехидратното хранене.

Как да си поръчате меню?

 1. Поръчайте си персонално меню на телефон 0879 0888 09, по имейл на maria@spidersport.com или в студиата на SPIDER SPORT в София. Заплатете го на място, по банка или чрез PayPal.
 2. Ще получите подробен въпросник, в който да ни дадете информация за вашите вкусови предпочитания, навици и начин на живот.
 3. Запишете си час за измерване в студиата на SPIDER SPORT. Ако сте в чужбина или нямате възможност да дойдете до София, изпратете ни следните измервания по имейл:
  – общо тегло
  – процент мазнини (най-добре измерен с калипер)
  – ръст
  – обиколка на китката ви

Закуска

Рохки яйца, ролца от шунка със заквасена сметана, сирене с маслинова паста, зеленчуци

Закуска

Обяд

Свинска вратна пържола със салата

Пържола

Вечеря

Мусака с тиквички

Мусака с тиквички

Любима на малки и големи

Мица – пица с блат от кайма и яйце, пресни домати, бекон, маслини и гъби: време за приготвяне и изпичане 25 мин.

Мица

Десерт

Чийзкейк

Чийзкейк

10 thoughts on “Изготвяне на персонален хранителен режим според кетогенното хранене

 1. Здравейте,искам да попитам дали това хранене е подходящо за мен,тъй като преди година и половина отстраниха половината ми панкреас и далака.Месеци след това бях на диета щадяща панкреаса,с две думи нищо мазно и бобови.До скоро бях и на ензими.Вече съм здрава,но имайки в предвид всичко това , подходяща ли е за мен.Благодаря ви предварително.

 2. Теодора,
  да ВМ-НВХ е подходяща за теб, защото панкреасът страда най-вече и предимно от високата кръвна захар.

 3. Здравейте,

  Първо искам да изразя благодарността си към Милко, тъй като от неговите статии и видео предавания разбрах за ВМ-НВХ. Храня се така вече четвърта година.

  Съпругата ми (също се храни кетогенно) има диабет тип 2, който дори с кетогенно хранене и дори с фастинг не можем да контролираме. Живеем в Германия, а тук въглехидрати/инсулин се препоръчват от немските лекари.

  Имам много знания относно храненето, но явно нещо ми убягва.

  Можем ли да ви станем клиенти дистанционно? Можете ли да помогнете на съпругата ми да контролира диабета и това да става онлайн (чрез имейли или чатове)? Имаме дори и фитнес в къщи –
  тежести – дъмбели, щанги, лежанка, бягаща пътека.

  Можем ли да намерим помощ в лицето на Милко и Мария?

  С приятелски поздрав,
  Андрей и Мирослава

 4. Здравейте Андрей и Мирослава,
  ще пиша на мейла ви.

 5. Здравейте, много бих искал да науча всичко за ВМ НВХ, от 2 години спортувам активно с тежести и съм си поставил високи лични цели (не се занимавам професионално със спорт). Силово се развивам добре за последната година, но по отношение на визията имам забележки. Бих искал да знам, освен тази лекция от 75 лв, която е като микро-семинар, ще мога ли и за напред да уча нови неща.

 6. Стоян,
  ВМ-НВХ е система за хранене, която има за цел да установи един ритмичен и постоянен хранителен режим. В един момент човек е наясно с достатъчна част от теорията и е способен да изгради собствен, дългосрочен, хранителен план.
  Един микро-семинар ще ти бъде от полза, за да разбереш къде бъркаш и какво можеш да подобриш.

 7. Здравейте,
  Бихте ли ми казали цената на услугата ” Изготвяне на персонален хранителен режим според кетогенното хранене”
  Благодаря предварително!

 8. Нина,
  цената на индивидуален хранителен режим е 130 лв (към 2018 година).

 9. В един сайт препоръчват да не се закусва, защото организма се прочиства до 12.00 часа. Какво ще кажете по този въпрос?

 10. Татяна,
  тялото следва своите цикли, които имат своята последователност и не са пряко зависими от часовото време. Има значение колко време минава след последното хранене, и в този смисъл, ако са минали повече от 8 часа може спокойно да се яде отново и да се разчита предишният цикъл на храносмилане да е завършил напълно. Темата за “прочистването” е много спекулативна по сайтовете в интернет и не само там.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Отговорете на ANTI-SPAM въпроса.

Кои от градовете са на север от Плевен?

 1.    София
 2.    Русе
 3.    Бургас
 4.    Видин