Food matters – събитието, от което имаш нужда

Gaidov author
Food matters
е първото целодневно събитие на SPIDER SPORT, на което ще говорим в дълбочина за храненето, напитките, витамините и минералите, както и за приготвянето и отглеждането на храната.

Регистрацията е отворена до 12-ти октомври.

Мястото е демонстрационният ресторант ShowHow на Томеко. Заслужава си да дойдеш, ако искаш да научиш повече за храната в контекста на високо мазнинно – ниско въглехидратното хранене.

Идеята дойде като резултат от многото въпроси, свързани с храната, които получаваме ежедневно. Ние непрекъснато разговаряме и с хора с опит в отглеждането на животни, както и такива, които знаят и умеят да приготват добра храна. Така решихме, че можем всички ние да прекараме един ден заедно, в който да обменим опит и да споделим идеи в няколко посоки:

 • Защо е важно да се храним високо мазнинно – ниско въглехидратно.
 • Как да избираме храната си.
 • Как да съставяме по-добре високо-мазнинни и ниско-въглехидратни менюта.
 • Как да приготвяме разнообразно храната си, за да не ни става скучна.
 • Как да готвим така, че всичко полезно и важно да остава в храната.
 • Витамини, минерали, напитки – какво и по колко да пием.
 • В какви съдове и на какви температури да приготвяме различните продукти.

Поканили сме много интересни гости, които ще ни разказват неща “от извора”, базирани на дългогодишния им опит. Хора, които са отдадени на професиите си и са избрали да правят това, което обичат в името на това да сме здрави.

На място ще видим и демонстрация на разнообразно меню, което е лесно приложимо в ежедневието ни. Ще се научим и ще видим кое месо как се приготвя най-добре, с какво да го комбинираме. Дори ще си говорим за десертите в контекста на високо мазнинно-ниско въглехидратното хранене.

Любезните ни домакини от Томеко ще се погрижат за вкусен обяд, докато ние обменяме идеи и научаваме нови неща в демонстрационния им ресторант ShowHow.

Запази си място!

Виж групата на събитието във facebook за новини, пълната програма на събитието и какви гости сме поканили!

4 thoughts on “Food matters – събитието, от което имаш нужда

 1. Поради невъзможността да бъда по това време в София, ще Ви помоля впоследствие да качите видео или други материали от събитието. Надявам се в бъдеще да продължите да организирате подобни прояви, на които вече да мога да присъствам.

  Поздрави!

 2. Всеки който не успее да присъства ще може да получи голяма част от информацията в залите на SPIDER SPORT. Ще се постараем да сме максимално полезни за всички Вас които не успеете да присъствате. Надяваме се събитието да бъде полезно и даде начало на серия от подобни семинари.

  Поздрави,

 3. Здравейте,
  Има хора, които не са от София и няма как да посещават залите там, както и събития като това. Очевидно е, че Милко все повече не обръща внимание на форума и той постепенно и сигурно почти замря. Все пак може ли и ние да се доберем до информация като тази – Food matters.
  Не е задължително да е безплатно, но просто да имаме такава възможност.

 4. Божидар,
  планирам от 2017 да започнем семинари по трениране и хранене в големите градове на България.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Отговорете на ANTI-SPAM въпроса.

Кои от градовете са на север от Плевен?

 1.    Русе
 2.    Бургас
 3.    София
 4.    Видин