SPIDER SPORT Home workout

В условията на карантина и невъзможност за излизане навън, екипът на SPIDER SPORT разработи система за тренировки в домашни условия без наличие на специално оборудване.

SPIDER SPORT Home Workout може да изпълнявате в домашни условия със собствено тегло, нямате нужда от свободни тежести (дъмбели, пудовки, лостове и тежести)

Тренировките са подходящи за всеки, който няма възможност да напуска дома си, без значение дали е начинаещ или напреднал. Ние се грижим за вашето здраве, независимо дали сте наши клиенти, или за първи път ще използвате нашите услуги.

Home Workout има два варианта

  • 7 дни абонамент – 35 лв. 

4 тренировки със собствено тегло + 2 тренировки стречинг+бонус тренировка мобилност.

  • 1 месец абонамент – 90 лв.

12 тренировки със собствено тегло + 8 тренировки стречинг + бонус 2 тренировки мобилност.

Тренировките се провеждат посредством приложение, в което всяка седмица се зареждат нови тренировки според вашето натоварване.

Вашият онлайн Личен треньор ще ви информира за новостите.

За да започнете със SPIDER SPORT Home Workout, моля, попълнете формата като кратка регистрация и ще получите имейл с инструкции.

 

2 thoughts on “SPIDER SPORT Home workout

  1. Здравейте! Регистрирах се, но не съм клиент на спайдер спорт. Дали ще мога въпреки това за ползвам приложението? Регистирах се за 1 месец абонамент, плащане PayPal! Отдавна ренирам по вашите “начини” и много се зарадвах, че ще има и нещо за мен, защото не живея в България. Поздрави!

  2. Здравейте!
    Приложението е подходящо за всички, без значение дали са били наши клиент. Ще се радваме да ни дадете обратна връзка след първата седмица.
    Поздрави!

Leave a Reply